HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

amikor a farok csóválja

2008.09.25. 09:04 Mr. Mandelbrot

Mr. Mandelbrot nem állíthatja, hogy a helyzetet a legcsekélyebb mértékben is uralja. Épp ellenkezőleg. A helyzet az, aki teljes diktátori hatalmával Mr. Mandelbrotot jobbra-balra rángatja. Mint egy marionett-bábu. Mr. Marionett Mandelbrot. Közelebbi ismerősöknek csak Mandula Márió.

Természetesen Mr. Marionett Mandelbrot (közelebbi ismerősöknek csak Mandula Márió) tisztában van vele, hogy ezt az egészet valamilyen nyakatekert és épeszű ember számára fel nem fogható módon mégiscsak ő generálta. De a tény, hogy ebben részt is kell venni, hogy alá kell vetnie magát, hogy meg kell enni, amit kikotyvasztott... Nehezen emészthető.

Mandula Márió (külföldiül Mr. Marionett Mandelbrot) szeretne kapcsolatba kerülni a zsinegek és madzagok másik oldalán álló kezelőszemélyzettel. Vagy csak személlyel. Vagy azzal a valamivel, ami ott van. Ha van ott egyáltalán valami. Mert ha esetleg nincs ott semmi, sőt még az is kiderülne, hogy se madzag, se zsineg, se kapcsolat, se semmi, akkor bizony komoly válságba zuhanna Mr. Mandelbrot életről felállított eddigi teóriája... Úgy is mondhatnánk, hogy a kártyavár összeomlana.

Mr. Mandelbrot hosszas gondolkodás után arra jutott, hogy egy ilyen helyzettől ő a maga részéről eltekintene. Más szóval távol tartaná magát. Az ő kártyavárát ne fújja csak úgy el semmilyen szellő. Majd ő magának. Vagy nem.

Szólj hozzá!

Címkék: mandelbrot gondol gondol

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr94680518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása