HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

A hosszú farok biológiai előnyei

2010.02.14. 13:47 Mr. Mandelbrot

"Nagy társaság, előadás jellegű összejövetel. A Shifu kérdez valamit. Ibi feláll és mondani kezdi: "A nőstény állat picsája..." Felhördülés. Morajlás. Ibi elhallgat és leül. Felállok és átkiabálok a tömegen. Elhallgatnak. "Azért jó a hosszú nemi szerv, mert a petesejthez sokkal közelebb ürül ki a sperma, ezáltal rövidebb utat kell megtenniük és nagyobb valószínűséggel érnek célbe." A morajlás és zúgolódás elkezdődik, de én tovább folytatom: "Egy olyan környezetben, ahol nagyon rövid idő áll rendelkezésre az aktus lefolytatásához, és ez alatt az idő alatt is fokozott veszélynek vannak kitéve a résztvevők, kimutatható biológiai előnyökkel jár egy ilyen tulajdoság." Elhallgatnak, majd tapsvihar. Ujjongás. Az előadás után odajönnek és gratulálnak nekem. Nagyon jól esik. Mosolyogva fogadom a gratulációkat. Nagyon jól érzem magam.

Szólj hozzá!

Címkék: álombanálombanálombanálom

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr221757155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása