HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Szürreális esküvő

2009.11.11. 08:04 Mr. Mandelbrot

"...ismeretlen hely. Talán egy templom, vagy nagy csarnok. Tágas. Nagy nyüzsgés van. Esküvőre készülnek. Színes kavalkád. Rengeteg ember és állat. Minden túlzottan díszített, mint egy giccses mesefilmben... a menyasszony (Bea asszony) fekete esküvői ruhában van. Fekete lovon érkezik. Győzike ugyanez fehérben. Ahogy a lovak bejönnek a terembe a fekete rátámad az esküvői tortára és zabálni kezdi, közben mohóságában elveszíti az egyensúlyát és feldönti a többemeletes édességet, meg néhány asztalt. Elszabadul a pokol. Az emberek sikítva menekülni kezdenek. A terem bal oldalán egy hatalmas fa kaput kívülről valaki(k) megpróbálnak betörni. Páran megpróbálják elreteszelni, de végül a kapu kinyílik és piros londíner ruhába öltözött disznók özönlenek be. Kis sapka is van a fejükön. Azonnal a kajára vetik magukat. Aztán mindenre, ami ehető, vagy mozog. A földön fekvő és rúgkapáló lovat is elkezdik felzabálni. Az embereket is. Minden csupa vér. Totális káosz..."

Állítólag melegfront van. Erősen szédültem reggel, meg utána sokáig. Éjszaka meg be volt kötve a csuklóm fekete-fehér fáslival. Nem feltétlenül van összefüggés...

Szólj hozzá!

Címkék: álombanálombanálombanálom

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr121517199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása