HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Kígyó, macska, mókus, cipő, kissrác hülye séróval

2010.01.08. 05:27 Mr. Mandelbrot

"Valahol vidéken vagyunk. Lehet, hogy külföldön. Egy kissráccal üldögélek egy tó partján, akinek olyan frizurája van, mint az orosz csodagyógyítónak. A haja fekete. Van valami furcsa gennyesnek tűnő apró pötty a száján. Folyamatosan beszél. Először megemlít egy kígyót, amit meg kell etetni, később egy mókusról magyaráz, amit meg akart simogatni és bevinni az ágyába, de az anyukája nem engedte. Lenézek a földre. Ott egy cipő tele vízzel, benne pedig valami vöröses dolog. Tovább beszél a srác. Valamivel később újra megnézve jól kivehető, hogy egy sikló méretű kígyó van a vízben rátekeredve egy vörös csíkos macskára. A macska döglött. A nyelve kilóg a szájából, húscafatok is úszkálnak a vízben. A kígyó őrzi áldozatát.

A kissrác folyamatosan beszél. Nem tudom követni. Eltelik valamennyi idő, amikor látom, hogy a macska él és agresszíven nyávog és vicsorít. És mintha a kígyó lenne halott. Valahogy olyan furcsa helyzetbe keveredek, hogy a macska alatt vagyok, és ő a grabancomnál harapdál és ráz engem. Azon gondolkodom, hogy mi van, ha veszett a macska. Érzem, ahogy rázódik a hátam és nyakam találkozási pontja..."

Zsibbadó bal kisujj

Szólj hozzá!

Címkék: álombanálombanálombanálom

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr621655860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása