HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Kinek a hibája

2009.07.08. 10:36 Mr. Mandelbrot

Mr. Mandelbrot körül furcsa események sora történik. Több ismerősénél is kihúzta a gyufát az elmúlt napokban, látszólag teljesen ártatlan szituációkban, és persze egyáltalán nem szándékosan. Mr. Mandelbrot most értetlenül áll a helyzet előtt: Mit csinált másképp, mint eddig?

Azt egy-két esetben tudja, hogy hol hibázott. Főleg amikor csak a telefont kellett volna felvenni és 3 percet beszélni. Többször is volt rá lehetősége, mégsem élt vele. Eredmény: sértődés. Mr. Mandelbrot sajnálja, hogy a dolog így alakult. Máskor viszont abszolút vétlennek érezte magát.

Mr. Mandelbrot nem szeret másokat megbántani, ennek ellenére ez néha minden igyekezete dacára megtörténik. Amikor meg nem igyekszik, akkor mégkönnyebben. Mr. Mandelbrot túlságosan fáradt ahhoz, hogy igyekezzen és megfeleljen az elvárásoknak. Kiengedett. Ezt a környezete zokon vette.

Mr. Mandelbrot helyenként túl arrogáns. "Dirigál." Máskor nem elég határozott. Félénk. Túlságosan is visszafogott. Egyszer az a baj, hogy túl sokat akar, másszor az, hogy nem akar semmit. Mr. Mandelbrot az egyesnúlyt keresi. Látszólag kevés sikerrel.

Mr. Mandelbrotnak van egy teóriája arról, hogy a környezetében lévők csak a saját bajaikat vetítik ki rá, amit nem tudnak kezelni és sokkal könnyebb valaki másra hárítani a felelősséget - de ezt a teóriát csak nagyon halkan jegyzi meg, nehogy véletlenül valaki egoista, önző, beképzelt, másokat a saját céljaira gátlástalanul kihasználó, aljas, sunyi szemétládának titulálja.

Mr. Mandelbrot üzeni mindenkinek, hogy nagyon sajnálja, ha bárkit megbántott. Semmikor nem állt szándékában senkivel kiszúrni és senkit kihasználni. Hogy ez mégis megtörtént, az mindenbizonnyal mindkét fél hibája. Mr. Mandelbrot jobban oda fog figyelni, de kér másokat, hogy ők is tegyék ezt meg.

Mertkülönben...

Szólj hozzá!

Címkék: mandelbrot gondol gondol

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr271233847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása