HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Harcba hívó

2008.09.02. 09:55 Mr. Mandelbrot

Mr. Mandelbrot kifényezte lézerkardját és az övére akasztotta. Haját hajnali szellő borzolta. Homlokát összeráncolva kémlelte a messzeséget.

Kezdődik.

A távolban lovasok körvonalai rajzolódtak ki. Sokan voltak. Nagyon sokan.

Mr. Mandelbrot leporolta a nadrágját és elkezdett leereszkedni a sziklás hegyoldalon. Már jó előre kiszemelte az ütközet helyszínét. Mindenre gondolt. A létszám sem aggasztotta. Az egyetlen bizonytalan tényező a széljárás volt, de úgy tűnt, hogy az is kedvezően alakul. Látszólag minden a terv szerint zajlott.

Látszólag.

A terv akkor borult, amikor a lovasok megálltak. Mr. Mandelbrot először azt hitte, hogy a csapat felfigyelt valamire. Valójában csak megálltak. Olyan kedvük volt. Egyikőjük leszáltt a lóról, a többiek követték. Letáboroztak egy mező közepén.

Mr. Mandelbrot a fejét csóválta. Újra rá kellett jönnie, hogy nincs uralma az események felett. A nagyszerű terv, az előre elgondolt taktika, a titkos csapda. Mind hiába.

Odasétált a csapathoz és csalódottan, már-már könnybe lábadt szemmel ült le közéjük reggelizni. Rántotta volt. Padlizsánnal.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mandelbrot a nagy terv

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr77644421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása