HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Lábjegyzetek egy pilisi kiránduláshoz

2009.05.12. 11:05 Mr. Mandelbrot

Vadállókövek. Telihold. Éjszaka. Fél9. Fél1. Darabokra hullás. Újrarendeződés. Mágia. Varázslat. Erő. Csoda. Csillagok. Fények. Vonalak. Kapcsolatok. Megnyugvás. Meghalás. Újászületés. Látni. Hallani. Érezni. Lenni. Létezni. Együtt. Föld. Szél. Tűz. Körbe-körbe. Oda. Vissza.

Mr. Mandelbrot úgy gondolja, hogy a fent leírtakról a kedves olvasónak akár egy nyálas ezoterikus beszámoló is az eszébe juthatna. De Mr. Mandelbrot azt is gondolja, hogy mindenki azt gondol, amit akar. Különben meg mindegy. Mind egy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr91116755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása