HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Amit Mr. Mandelbrotról feltétlenül tudni kell 3.

2008.09.19. 12:36 Mr. Mandelbrot

Mr. Mandelbrot a következőket jegyzetelte egy rendkívül érdekfeszítő előadáson:

Már írni sem tudok.

Ez olyan unalmas, hogy már az unatkozást is unom.

Un.
Un.
Un.
Unni.
Enni.

Persze olvashatnék is.

Lényeges dolog a bányászkodás. Bizony. Sokba kerülhet. Azért, mert a bányászok ügyetlenek. Saját szememmel láttam. 5-6 méter vastag lignit réteg. Kérem-szépen. Szépen kérem. Kifordított Gellért-hegy. A legmélyebb. Dél-Afrika. 6000m.

Valamelyikünk recski. Recska. Hehe. Recsken 60 fok van. Hat van. Fok is van. Recsken biztos nagyon jó. Elvitték a németek. Nekik is jó. Mit fejlesztünk a gőzből? Nem értem. Kérem. Szépen.

Fúvó kacsa torna. Hehe.

Elkérték és nem adták vissza. Gazemberek. Az éremtan nemzetközi hírű szakértője. A felesleges tudományok doktora. Címeres ökör. Mi legyen a sarkantyúval? Ilyen szarságokkal foglalkozni nem tudunk. Fogyasztói panaszok. Ráz az ágy. Nincs szex. Odaadtuk a demokráciának. Beadta a pályamester a ventillátort a vonatra. Ez energetikailag valahogy nem megy. Ezt meg-nem tudom győzni. Perpetum Mobile. Ezzel foglalkozni kellett. Hasznosítsuk a fény ki nem szökő energiáját. Két oldalas áltudományos akármi. Mint köztudott. Egy berendezés kicsatol. Egy ilyen őrülttel mit lehet kezdeni? A következőt javaslom: ezzel foglalkozni kell. Ilyen őrültek mindenhol vannak. Saját költségén helyszínre megyünk. Tudják, hogy hány ilyen őrült van? Legújabb agylövet. Kicsatolja a teret. Ilyen velem is volt. Megtekintettük. Kéremszépen. Nagyon zabos lettem. Egy vagon ember. Már nagyon zabos voltam. Egy csomó Patyomkin. Az egyik akciós, a másik reakciós. Ilyen hülyeségekkel foglalkozni kell. Sorba kötve. Csak háromra. Itt van a "be". Mi az eredő hatásfok? Píszerműi.

(Szar van a palacsintában.)

Meg tetszik érteni már? Ezt azelőtt is tudták. De! '53-ban. Kérem. Tudnak-e ilyet mondani?

Szólj hozzá!

Címkék: agymenés mandelbrot

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr34671312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása