HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

A semmi érzete

2008.08.22. 07:52 Mr. Mandelbrot

Mr. Mandelbrot ma nem ír. Nem is ül le, hogy írjon. Inkább csak áll. Álldogál. Nem ő az első, aki ezt a forradalmi tettet végrehajtja. Valószínűleg nem is az utolsó. Ő mégis roppant eredeti ötletnek tartja, hogy nem-tesz. És ez így van.

Mr. Mandelbrot a tükörben nézi magát, miközben nem ír. Nézi, ahogy nem ír. Furcsállja is a dolgot. Hiányzik valami. Elgondolkodik, miközben tovább bámulja magát. Vajon miért nem ír? - teszi fel a kérdést némán, de nem kap választ. Nem is vágyik igazán válaszra. A kérdés az, ami számára igazán izgalmas. A válasz nem érdekli.

Mr. Mandelbrot az utcán sétálgatva sem ír. Megdöbbenve veszi tudomásul, hogy a járókelőket mindez tökéletesen hidegen hagyja. Pedig nekik tudniuk kéne...

Szólj hozzá!

Címkék: mandelbrot gondol gondol

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr91627105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása