HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Mr. Mandelbrot és a lovak

2009.07.21. 09:45 Mr. Mandelbrot

A helyzet még teljesebb elemzése:

Van valami ezekkel az állatoknak és azon belül is lovaknak nevezett 4 lábon járú, nagyfejű, kiváncsi és hihetetlen érzékeny élőlényekkel kapcsolatban, amit Mr. Mandelbrot nem tud megmagyarázni, de nagyon vonzza őt. Minden alkalommal, amikor Mr. Mandelbrot a közelükbe kerül, furcsa bizsergés támad benne, amit fizikailag, de talán még lelkileg is nehéz lenne behatárolni, vagy leírni. Lényeg, hogy van, és hogy jó érzés. Mr. Mandelbrot néha el is érzékenyül, amikor arra gondol, hogy. Aztán persze összeszedi magát.

Szóval itt vannak ezek a négy lábon járó csodabogarak és valami megmagyarázhatatlan mágneses erővel húzzák magukhoz Mr. Mandelbrotot, aki csupán tehetetlen szemlélője az eseményeknek. De egyre inkább azon az állásponton van, hogy engedne ennek a húzóerőnek. Nem csak egyszer egy héten. Vagy párszor egy hónapban. Hanem globálisan.

Back to nature, mondták sokan, és Mr. Mandelbrot szerint nekik van igazuk.

Back to nature...

Szólj hozzá!

Címkék: mandelbrot gondol gondol

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr601258197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása