HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Hős harcos

2008.08.13. 13:41 Mr. Mandelbrot

Mr. Mandelbrot hős akar lenni. Egyszerű oka van rá: úgy érzi, hogy csak az újságok címlapján lenne igazán méltóan elismerve létezése. Ezért hős lesz. Nagy hős. Nem az a fajta, aki lehozza a macskát a fáról, de még csak nem is az, aki kimenti a csecsemőt az égő házból. Ezek holmi egyszerű cserkészcselekedetek. Itt az igazi hősiességről van szó. AZ IGAZI HŐS: Mr. Mandelbrot.

Hosszú évek óta készül erre, mint egy szárnyait bontogató madárfióka, vagy egy bebábozódott hernyó, amely épp pillangóként készül újjászületni. Türelmesen vár és készül. Hamarosan eljön az ideje. És akkor hős lesz.

Mr. Mandelbrot hős státuszával a következőket fogja kezdeni: mosolyog, aláírást osztogat, még többet mosolyog, szép nőkre mosolyog, még szebb nőknek oszt aláírást. Néha megigazítja a haját és tovább mosolyog. Ezt a rendkívül kemény munkát csak néha kívánja megszakítani evéssel, ivással, alvással, fürdéssel és az illemhely alkalmankénti meglátogatásával, ahol kompenzálja az evést és az ivást. Az idő maradék részében pedig rendítethetetlenül mosolyog. Mint egy szobor.

Mr. Mandelbrotnak hőssé válása után rengeteg csodálója lesz. Főként gyönyörű nők, akikkel kölcsönösen csodálhatják egymást. Illetve lelkes gyermekek, akik nem fogják érteni, hogy Mr. Mandelbrot miért csak a nőkkel csodálja, amikor ők ugyanolyan csodálatosak.

És ez így fog menni napokon, heteken, hónapokon, sőt éveken keresztül mindaddig, amíg Mr. Mandelbrot meg nem unja azt, hogy őt csodálják. Ez természetesen egybe fog esni azzal a pillanattal, amikor Mr. Mandelbrot a hős szerepet is megunja.

Akkor el fog menni egy távoli ország távoli pontjára, ahol senki nem ismeri és egy korábban ismeretlen gyümölcs árusításával fogja keresni a mindennapi betevőt.

Szólj hozzá!

Címkék: mandelbrot a nagy terv

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr43614194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása