HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Elszabadult lovak és a piros fejű gombostű

2010.03.16. 10:36 Mr. Mandelbrot

"... egy lovarában vagyok. Felelős a lovakért. Furcsa, labirintus-szerű karámrendszer van, amit a lovak láthatóan nagyon jól ismernek. Felnyergelve álldogálnak a területen.

Hirtelen az egyik mén elszabadul. Odarohan egy kancához és meg akarja hágni. Próbálok közbeavatkozni, de elég messze vagyok. Mintha egy szoba ablakából látnám a jelenetet. Onnan kiabálok és integetek, a lovak mégis reagálnak, elkezdenek menekülni. Fel alá rohangálnak a karámok között. Próbálom beszorítani őket, de ők rögtön tudják, hogy merre tudnak megszökni. Aztán annyira begerjednek, hogy már a karámok széle sem okoz nekik problémát, elkezdik átugrani őket.

A feszültség egyre fokozódik. Már 3 ló is elszabadult. Az egyik (a mén) egyszerre 2 kerítést is átugrik, de egy harmadik akadály előtt nem tud megállni. Beleront, majd orra esik és eszméletlenül a hasára zuhan. A másik két ló is hasonlóan jár. Nem tudnak kikerülni egy akadályt, ütköznek majd véres orral rogynak össze. A nyergek mindegyiknek ott van a hátán.

Kétségbe vagyok esve. Szinte pánikolok. Most mit fogok mondani a lovak gazdáinak. Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy túlélték-e a lovak a balesetet. Mindegyiknek véres a feje. Borzasztó látvány..."

"... a hátam közepe. Megyek beljebb és beljebb és beljebb. Alagúton át, meg furcsa tájakon keresztül. Egyszercsak egy hatalmas piros fejű gombostűt veszek észre. Mintha annak segítségével lennék leszúrva. Vagy azzal van átdöfve a gerincem. Nincs időm nézelődni, mert a gombostű megmozdul és elkezd kihúzódni. Hirtelen összerezzenek..."

Szólj hozzá!

Címkék: álombanálombanálombanálom

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr581843374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása