HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Fanyalgók

2010.02.18. 09:09 Mr. Mandelbrot

"...egy többsávos úton történik valami baleset, ami miatt megáll a forgalom, de az autók között egy jól kivehető, kocsi-széles "ösvény" alakul ki, amin továbbra is gyorsan közlekednek. Aztán ez is bedugul, mi is megállunk ezen az ösvényen. Aggódom, hogy ha itt ilyen gyorsan jönnek a kocsik, akkor valami baleset történhet. Meg is történik a baj. A mögöttünk lévő kocsi nekünk koccan. Mi már nem ülünk az autóban, hanem tájékozódni próbálunk, hogy miért van a dugó. Óvári Gyuri száll ki a nekünk ütközött kocsiból és felháborodva jön oda hozzánk, hogy miért álltunk meg, ez milyen veszélyes stb...

...egy asztal körül többen ülünk, talán 4-5 ember. Fényes nappali. Nem emlékszem mindenkire, de a Keora határozottan. Tőlem jobbra ül. Misi mesterről beszélgetünk, hogy mennyire nem kedveli, képmutató, álszent stb. Én nem gondolom ezt róla, de végighallgatom, amit mond. Hosszasan fanyalog. Nem tudom, hogy mondom-e, vagy csak gondolom, hogy akkor nem kell itt lenni, tőle tanulni stb. Egyszercsak balról egy ajtón keresztül bejön valaki, aki MGY és Misi mester keveréke. Hóna alatt hoz valamit. Energikus, vidám, élettel teli. Mindenkivel lepacsiz. Én örülök, hogy itt van. Keo is végül nyújtja a kezét, erőltetett mosollyal az arcán. Aztán valami pofát vág. Misi/Mgy nem foglalkozik vele, szándékosan, vagy direkt, de nem veszi észre..."

Szólj hozzá!

Címkék: álombanálombanálombanálom

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr751768199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása