HTML

A Mandelbrot-konspiráció

Mr. Mandelbrot kalandjai az univerzumban A világegyetem csupán egy mandulás kenyér. Mr. Mandelbrot mandulás kenyeret süt. Friss tejet iszik mellé. Így válik eggyé(l). Egy él. Egyél.

Friss topikok

Linkblog

Kék ló

2010.02.10. 08:26 Mr. Mandelbrot

"Vidék. Rét. Fehér falú ház, vagy istálló. Elővezetnek egy kékesszürkés, nem evilági árnyalatokban pompázó lovat. Gyönyörű, nyúlt kecses orra van, de nincs szeme. Teljesen frászban van. Körbesétálom. Nem lehet megnyugtatni. Később egy hosszú pálcával próbálom lenyugtatni. Láthatóan fél tőle. Hozzáérintem és simogatom vele. Aztán máshol érintem hozzá. Többen is körbeállják a lovat. Főleg gyerekek, illetve a 'lópszichológus' lány. Magyarázza nekik, hogy éppen mit csinálok. Amikor a ló farának jobb oldalához érintem a pálcát, a ló hirtelen kitör és elszalad. A lány azt mondja, hogy ott volt a lovon a gáz. Ez nem baj, csak egy helyzet. Majd meg kell arra tanítani, hogy arra se reagáljon így, de biztos korábban őt ott bánották..."

Szólj hozzá!

Címkék: álombanálombanálombanálom

A bejegyzés trackback címe:

https://mandelbrot.blog.hu/api/trackback/id/tr221744691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása